Novi Sad
06.03.2014.
17:40 > 17:51
Bivši radnici Hotelsko turističkog preduzeća "Tvrđava Varadin" protestovali su danas ispred Gradske kuće zahtevajući od vlasti da im se isplate zaostale zarade.
  • 07.03.2014 15:02
    Takav je bio sistem. Uzimao i davao. Tako nesto vise ne postoji.
  • -

    07.03.2014 08:02
    -
    ova imovina dok svi gradjani ne dobiju akcije pripada radnicima i gradjanima

    e balsa, ne pada iver daleko
  • S O Sa

    07.03.2014 06:05
    ???
    Pa neće baš biti da je to sve grad opremio!!! Ti ni neznaš koliko su ljudima uzimali od plata za,izgradnju ostalih hotela,za izgradnju SPENS-a, za KOsovo i Crnu goru... Ako misliš da su to gradske pare, grdno se varaš! Možda trba da pitaš mamu i tatu za sve to, ako se ti već ne sećaš tog vremena!?
  • 06.03.2014 21:29
    Naravno da nemaju prava jer nisu to kupili od svog novca, vec od novca grada Novog Sada. To je imovina Novog Sada i sa njom grad moze da raspolaze kako zeli.
    Sto se Buturovica tice, znam da tu nisu cista posla, ali moj komentar se odnosi na radnike i njihovu mastu.
  • S O Sa

    06.03.2014 20:53
    Za Studenta...
    Za vreme Tita, ovi radnici su sredili i opremili ov, aj hotel!!! Gde je dolazio i sam Tito i mnogi drugi državnici,!!! I sačuvavili su Hotel sa 50 soba,opremljenih stilskim nameštajem,dva velika lepa restorana, dve kompletno opremljene kuhinje, velike hladnjače i još mnogo toga, na što je oko bacio pok. Buturović, a sudski izvršitelj je po *nečijem * nalogu,mnogo toga preskočio!!! A *naša Maja* je bila ta, koja je isterala ove ljude na ulicu da bi dala hotel u ZAKUP Butoroviću!? A sad njegov sin Balša, ima pravo da prodaje tu opremu, koju je dobio u zakup, aradnici, koji su sve to kupili, nemaju pravo na ništa ???
  • StudentNS

    06.03.2014 17:55
    `Od tada radnici traže da im se prizna i nadoknadi izgubljena imovina koja je ostala u hotelu i pratećim objektima`

    Ovi jos zive u doba Tita i misle da imovina pripada radnicima. Pojam drustvena imovina je postojao samo u Jugoslaviji i nigde vise na svetu.
    Hotel na djavi njihov, ma vazi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna